Case de marcat fiscale

Cum alegi o casa de marcat?

Alegerea caselor de marcat trebuie facuta in functie de specificul afacerii si de cerintele legislatiei in vigoare. In magazinul online INFOMAT SERVICE SRL puteti cumpara modelul potrivit la pretul si oferta corecte! 


Pentru alegerea casei de marcat potrivite, trebuie sa stabiliti: 

- daca va fi folosita ambulant sau intr-un punct fix; 

- daca va fi conectata la computer sau va avea articole programate in memoria proprie; 

- volumul de bonuri zilnice (imprimantele fiscale fac fata unui volum superior caselor de marcat); 

- ce periferice urmeaza sa fie conectate la casa de marcat (difera in functie de model capacitatea de conectare la sertarul de bani, computer, cititor de coduri de bare, cantar, display extern etc).


Ce case de marcat sunt admise in 2019?

Noile modele de case de marcat cu jurnal electronic trebuie sa fie omologate conform normelor in vigoare si achizitionate doar de la distribuitori autorizati de catre Ministerul de Finante. Toate modelele din portofoliul INFOMAT SERVICE SRL corespund ultimelor cerinte legislative, avand printre altele capacitatea de descarcare a jurnalului electronic. 

Majoritatea comerciantilor pot folosi in 2019 modele de case de marcat sau imprimante fiscale standard. Exista insa reguli distincte pentru companiile din domeniul vanzarilor de carburanti si al caselor de schimb valutar, care trebuie sa foloseasca aparate fiscale omologate special in acest sens.


Ce caracteristici au cele mai bune case de marcat?

Alegerea modelului de casa de marcat potrivita pentru afacerea dumneavoastra trebuie facuta in functie de producator, performanta si caracteristici de securitate ale echipamentului fiscal. 

Este important, de asemenea, sa luati in considerare capacitatea de conectare la multiple periferice (sertar de bani, afisaj client, tableta etc.), calitatea tastaturii si rezistenta imprimantei la un volum mare de bonuri; auto-cutter-ul este, de asemenea, un "accesoriu" al aparatului fiscal care nu trebuie trecut cu vederea.Activa Galaxy Plus

Activa Galaxy Plus

Noua CASA de MARCAT ACTIVA GALAXY cu JURNAL ELECTRONIC.Conforma ultimelor cerinte legislative &..

980,00 LEI

Datecs DP150

Datecs DP150

Numarulmaximdearticolecarepotfistocateinbazadedate -Panala100.000Lungimenumearticol(PLU) &..

980,00 LEI

Datecs DP25

Datecs DP25

Numarulmaximdearticolecarepotfistocateinbazadedate -Panala100000Lungimenume articol(PLU)&n..

980,00 LEI

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)